понеділок, 23 листопада 2020 р.

Наш Тиждень Толерантності👽

 Толерантність для мене це терпимість до будь якої думки. Люди все більше відрізняюся один від одного, створюються нові суб-культури, люди розкриваються та перестають соромитись себе та свого тіла. Найширшими течіями є течія проти гомофобії, расизму та сексизму.


Ми не маємо засуджувати людей за їх смаки та думки, тіло та душу, але є одне но - багато людей закриваються свободою слова та толерантністю коли виражають думку, що шкодить іншим людям, пропогандує ненависть та інше. 

Для мене найближчою темою є ЛГБТК+ комьюніті та їх пригнічення. Однин з нетолерантних до різних орієнтацій є мій родич, що багато прикриваєтся словом "але", тим самим захищаючи себе.

Зараз важливою. темою для людей є течія "black lives matter" та"all lives matter". Довгий час різні нації були під гнітом інших націй і зараз поширилася течія про важливість життя кожної людини, не поглядаючи на її колір шкіри.
Вже довгі роки люди, в особливості жінки, проти сексизму - пригнічення людини за полом. Жінок об'єктивізують вже довгі роки, заперечують ходити на деякі роботи та принижують  плату за таку ж роботу. Жінку вважають некорисною, якщо вона не народила дітей, про це говорив навіть президент Белорусії, Лукашенко: "Ви робите чоловіків кращими! Головне - народжуйте більше діточок". Часто лунають виголоси: "Це все жіноча логіка" чи "Це чоловіча справа"


Часто жінки зіштовхуються з рекламою, де простежується похабний контекст. Компанії навмисно роблять приваблюючи картинки з жінками щоб зібрати навколо себе чроловічу авудиторію або просто запам'ятатися. Об'єктивізація - не вигадка феменисток.

Будьте толерантними!


Немає коментарів:

Дописати коментар