четвер, 3 листопада 2016 р.

Враження після екскурсії

21.10.2016 батьківський комітет організував для учнів класу автобусну екскурсію містом із відвіданням Національної дитячої бібліотеки. Враженнями діляться Жукова Анастасія і Середа Стелла.


Жукова Анастасія
Мій Київ   
Я з своїм класом їздила на екскурсію. Ми були в красивих місцях і дізналися багато цікавого. Нам розповіли про голодомор, який був у 1932-1933 роках і показали в парку Слави монумент "Свіча пам'яті" присвяченийподіям голодомору в Україні. Були біля Меморіалу Вічної Слави на могилі Невідомого солдата.
   Одним із найкрасивіших куточків Києва є Пейзажна алея, яка розташована на місці давніх валів. Декор алеї - це просто казка, адже тут живуть своїм життям скульптури гігантських котів-стоногів, слонів-фонтанів, горобців, зебр та ще багато чого цікавого. 
   На прикінці екскурсії ми заїхали у Національну бібліотеку України для дітей. Там було багато цікавих книжок, гарних картин.
  Мені дуже сподобалася екскурсія!!!
Середа Стелла
                                                       Мої враження від екскурсії
    У п'ятницю ми всім класом їздили на оглядову екскурсію по визначних місцях Києва. Подорож була неймовірно захопливою і незабутньою. Ми відвідали багато визначних пам'яток Києва. Екскурсовод розповідала нам багато цікавого і неймовірного про ці пам'ятники. Мені найбільше сподобався "Меморіал пам'яті жертв голодоморів в Україні". На початку алеї, при вході, з обох сторін розміщені скульптури янголів, які ніби охороняють душі померлих. У центрі Меморіалу є "Свіча пам'яті", що є символом незнищенності пам'яті українського народу.
  Також, ми відвідали загадковий камінь з написом на давньоруському: "Звідси є пішла земля руська...". Екскурсовод розповіла нам, що цей камінь встановлено в пам'ять про заснування Києва.
   Після цього ми ще завітали до "Національної бібліотеки України для дітей". Бібліотека дуже гарна, своїм оформленням стін вона нагадує старовинний замок. Екскурсія бібліотекою була настільки захопливою, що година перебування у справжньому палаці книги промайнула на одному подиху. В кінці екскурсії, нам навіть влаштували запальну дискотеку. Нажаль, ми не встигли відвідати кімнату казок, бо вже треба було повертатися до школи.
  Всі ми були дуже задоволені екскурсією і відчули свій зв'язок з багатьма поколіннями людей, що жили упродовж століть на нашій рідній землі і створювали її красу.
  Я дуже вдячна Дарії Володимирівні і батькам за те, що влаштували нам цю незабутню та неймовірну екскурсію!




Немає коментарів:

Дописати коментар