понеділок, 23 листопада 2020 р.

Толерантність 🏳️‍🌈

 В честь тижня толерантності я хочу виразити свою думку з приводу цього. Я вважаю що толерантність це дуже гарно але не треба переборщувати. Зараз це дуже гостра тема. Є дуже багато різних рухів наприклад як BLM-Black Lifes MatterBlack Lives Matter — міжнародний антирасистський рух активістів, який називає своєю метою боротьбу проти насильства до темношкірого населення.

Ще толерантність в мене асоціюється з прийняттям того що інша людина може буди тим ким захоче, може виглядати як вона того бажає та бути щасливою у відносинах з важливою для неї людиною не зважаючи на стать. Та ви не маєте права засуджувати ії за це. Її тіло-її діло. Те ж саме й про вагу. Бодіпозитив це рух спрямований на те щоб людина прийняла та полюбила себе не зважаючи на те як вона, це течія яка вчить позитивному ставленню до свого тіла, його тотальне прийняття та вільному самовираженню.

Я хочу щоб в сьому світі кожен мав право робити зі своїм тілом все що захоче без страху без страху осуду від людей(іноді навіть не знайомих)











Немає коментарів:

Дописати коментар