пʼятницю, 5 лютого 2021 р.

Жарти в інтернеті і їх вплив на підлітків

Вже досить довго люди не купляють книги з гуморесками в кіосках щоб посміятися - на заміну цьому прийшов інтернет. Там ти зможеш знайти жарти на будь які теми, але є одне питання - чи завжди жарти є смішними й добрими для всіх?

Почнемо з доброго - меми

Картинка 1
Можливо, декілька їх кількість не зрозуміла для людей(прикл. карт. 1)"переклад: чорт, все боляче (починає бітбоксити)", бо деякі з них напрямлені на конкретну групу людей або просто не піддаються поясненню. Частіш за все вони добрі, але бувають і злі, напрямлені когось образити. Вони були створені щоб веселити людей, а не ображати (прикл. карт. 2)"переклад: з цією зачіскою гангстером він може бути тільки в One Direction"

Картинка 2
Але у всього доброго завжди є й погана сторона:

Образи в інтернеті


Картинка 3
Далеко не завжди жарти спрямовані повеселити глядача - вони можуть й ображати. Ти можеш бути схожим на якогось актора - тебе будуть ображати, є зайва вага - тим більше. Інтернет тролі не щадять нікого - для них головною задачею є обсміяти якусь персону щоб коментарій став популярним завдяки людям, що вважають так же(прикл. карт. 3)"переклад: він виглядає як перша спроба будь кого намалювати Кіану Рівза"Комент підіймається вгору по рейтингу і перше що бачить автор коли заходить в коменти - жарти про нього і багато людей, що вважають так же. Після цього людина вже не звертає увагу на гарні відгуки, єдине що вертиться в голові в такої людини - я поганий, бо мені так сказали. Звісно, великі медійні особи вже звикли до хейту в їх сторону, то вони вже майже не звертають на це уваги, але в інтернеті все ще є люди, для яких є дуже тяжким пережити такі злі жарти в свою сторону.
Будьте добрішими один до одного

Немає коментарів:

Дописати коментар